Salon de frumusete Chisinau telecentru

Posted on сентября 28 2010 by admin

In salonul de frumusete «Andrei Cocieru» profesionistii intodeauna creative si cu cunoastrea profesiei va fi abordat lucrul. Daca dumneavoastra doriti sa aratati ca un star de la Hollywood, iesind dintr-un salon de frumusete, atunci dumneavoastra numaidecti trebuie sa veniti. Specialistii salonului «Andrei Cocieru» au grija de imaginea acestui laborator al frumusetii, anume din aceasta cauza toti clientii ramin satisfacuti de lucrul profesionistilor.
Functiile cuafurii si machiajului sunt diverse. Ele permit de a scoate in evidenta calitatii frumusetii naturale si de a ascunde neajunsurile. Dumneavoastra puteti cu ajutorul machiajului si cuafurii sa va schimbati cardinal imaginea, sau sa il faceti ma evidentiat la imaginea existenta,care,fara nici o indoeala, va avea un efect pozitiv in autoevaluarea dumneavoastra. O imagene creata corect va va sustine in orice situatie, va va ajuta sa fiti oricind la inaltime. Anume din aceasta cauza trebuie sa va adresati la profesionisti la crearea sau la finisarea imaginii dumneavoastra.
Stilistii salonului de frumusete «Andrei Cocieru» sunt instruiti in Anglia si in Rusia, ei au trecut prin cele mai bune scoli de arta a cuafurii. Folosesc in salon numai produse de cea mai inalta calitate, care va vor da un luci parului dumneavoastra, care il fac viu si frumos.
In salonul de frumusete «Andrei Cocieru» va ofera frizuri pentru barbate si femei,ingrijirea pielii si a parului, cuafuri de seara, machiaj, precum si manichiura si pedichiura, unghii false, epilare si multe alte tipuri de servicii. Profesionistilor din laboratorul frumusetii «Andrei Cocieru» au incredere multe staruri show-businessului, aici nici o data clientii nu sunt dezamagiti. Salonul este intodeauna la dispozitia dumneavoastra! Site-ul salonului http://andreicocieru.md


Оставить комментарий